slogan7-al

Shtator - Tetor 2015, “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”.

Titulli i aktivitetit: Shtator - Tetor 2015, “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 

Data e zhvillimit: Shtator - Tetor 2015

Vendi i organizimit: Qendra e Telemjeksise QSUT Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 044804342 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 3

Nr. i Dosjes:  1346