slogan7-al

8-11 tetor, 19-22 nentor 2015 dhe 21-24 janar,10-13 mars,5-8 maj 2016 “ Terapia Bihevioral Kognitive ne nivelin bazik “.

Titulli i aktivitetit: 8-11 tetor, 19-22 nentor 2015 dhe 21-24 janar,10-13 mars,5-8 maj 2016 “ Terapia Bihevioral Kognitive ne nivelin bazik “. 

Data e zhvillimit: 8-11 tetor, 19-22 nentor 2015 dhe 21-24 janar, 10-13 mars, 5-8 maj 2016

Vendi i organizimit: Tiranë

Organizatori/ofruesi: Instituti Shërbimeve Psikologjike për Komunitetin

Kontakte: Tel: 0692094144 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediatër, psikolog dhe punonjes social

Kreditet : 100

Nr i dosjes:1326