slogan7-al

17 - 18 Shtator dhe Shtator - Dhjetor 2015, Korce, Elbasan, Berat, Shkoder, Gjirokaster - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” .

Titulli i aktivitetit: 17 - 18 Shtator ne Berat dhe Shtator - Dhjetor 2015, Korce, Elbasan, , Shkoder, Gjirokaster - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” .  

Data e zhvillimit: Shtator - Dhjetor 2015 ;  17 - 18 Shtator ne Berat

Vendi i organizimit: Korce, Elbasan, Berat, Shkoder, Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kujdesi Shëndetësor Familjar

Kontakte: Tel: +3558252711 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist

Kreditet : Ne proces

Nr i Dosjes:  1324