slogan7-al

25 shtator 2015 Tiranë “Metodologjia e Kerkimit Shkencor. Rregulla baze te pergatitjes se abstrakteve, shkrimit te artikujve dhe prezantimit ne powerpoint “ .

Titulli i aktivitetit: 25 shtator 2015 Tiranë “Metodologjia e Kerkimit Shkencor. Rregulla baze te pergatitjes se abstrakteve, shkrimit te artikujve dhe prezantimit ne powerpoint “.  

Data e zhvillimit: 25 shtator 2015

Vendi i organizimit: Spitali Universitar i Traumës

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqipëtare e Traumës

Kontakte: Tel: 0692167504 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kirurgë të gjithë specialiteteve, reanimatorë, imazheristë, mjek të sherbimit të urgjencës dhe të familjes

Kreditet : 6

Nr i Dosjes:  1323