slogan7-al

21 korrik 2015, “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.”

Titulli i aktivitetit: 21 korrik 2015, “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.”

Data e zhvillimit: 21 korrik 2015

Vendi i organizimit: QSUT Qendra Telemjeksise

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 0692051742 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Shëndet publik

Kreditet : 5