slogan7-al

4 korrik 2015 Konference “Actuality and Perspective in Cardiology for the Treatment of CAD, HF, and Severe Arrhythmia”.

Titulli i aktivitetit: 4 korrik 2015 Konference “Actuality and Perspective in Cardiology for the Treatment of CAD, HF, and Severe Arrhythmia”. 

Data e zhvillimit: 4 korrik 2015

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Kardiologjise dhe Shoqata Shqiptare e Kardiologjise Intervencionale dhe Aritmoligjise

Kontakte: Tel: 0672058763 0698357543 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kardiolog, kardiokirurg, kirurg vazal, mjek familje , i pergjithshem, kirurg, mjek urgjence , internist

Kreditet : 5

Nr dosjes:  1307