slogan7-al

26 Qershor 2015 “ Simpozium Shkencor i Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise”.

Titulli i aktivitetit: 26 Qershor 2015 “ Simpozium Shkencor i Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise”. 

Data e zhvillimit: 26 Qershor 2015

Vendi i organizimit: RR e Durresit (ish Gjykata), salla 31, Tirane

Organizatori/ofruesi: Albanian University

Kontakte: Tel: 0672039417 E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek neurolog, psikiater, toksikolog, Menaxher/Drejtor, Dentist, Farmacist, Laborant

Kreditet : 4

Nr i Dosjes 1304