slogan7-al

11-15.05 .2015 dhe 25-29.05.2015, Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te Edukimit Diabetoligjik”.

Titulli i aktivitetit: 11-15.05 .2015 dhe 25-29.05.2015, Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te Edukimit Diabetoligjik”. 

Data e zhvillimit: 11-15.05 .2015 dhe 25-29.05.2015

Vendi i organizimit: Kabineti i Edukimit Diabetologjik, Sherbimi i Endokrinologjise QSUT

Organizatori/ofruesi: Ministria e Shendetesise, Kabineti i Edukimit Diabetologjik, Sherbimi i Endokrinologjise, QSUT

Kontakte: Tel: 0694575540 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet : 30

Nr i Dosjes:  1285