slogan7-al

23–25 Qershor & 15-17 Shtator 2015 Fier “Kujdesi Perinatal – Ante dhe Post Natal” .

Titulli i aktivitetit: 23–25 Qershor & 15-17 Shtator 2015 Fier “Kujdesi Perinatal – Ante dhe Post Natal” . 

Data e zhvillimit: 23–25 Qershor & 15-17 Shtator 2015

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: DSHP Fier

Kontakte: Tel: 0698727170 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, Farmacist

Kreditet : 20

Nr i Dosjes:  1298