slogan7-al

24 maj 2015 Korce, “Latenti dhe medikamentet”.

Titulli i aktivitetit: 24 maj 2015 Korce, “Latenti dhe medikamentet”.

Data e zhvillimit: 24 maj 2015

Vendi i organizimit: DRSH Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermierë, menaxherë, farmacistë, shëndet publik

Kreditet : 4