slogan7-al

(3-4 Qershor, 17-18 Korrik 4-5 Shtator 4-5 Dhjetor) 2015 Trajnim “Check-Up ne Ortodoncine moderne”.

Titulli i aktivitetit:

(3-4 Qershor, 17-18 Korrik 4-5 Shtator 4-5 Dhjetor) 2015 Trajnim “Check-Up ne Ortodoncine moderne”.  

Data e zhvillimit:

(3-4 Qershor, 17-18 Korrik 4-5 Shtator 4-5 Dhjetor) 2015

Vendi i organizimit:

Rr Sulejman Delvina P13/6            

Organizatori/ofruesi:

Shoqata e Distributoreve te Materialeve dhe Paisjeve Dentare

Kontakte:

Tel: 0692060984   e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Stomatolog

Kreditet :

Nr i Dosjes:

42

1294