slogan7-al

13 Qershor 2015 Seminar “Alternativat Bashkekohore ne trajtimin Endodontik dhe Profilaktik ne Stomatologji”

Titulli i aktivitetit: 13 Qershor 2015 Seminar “Alternativat Bashkekohore ne trajtimin Endodontik dhe Profilaktik ne Stomatologji” 

Data e zhvillimit: 13 Qershor 2015

Vendi i organizimit: Universiteti Aldent

Organizatori/ofruesi: Universiteti Aldent

Kontakte: Tel: 0674328984/0693649530/0682067890 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. '; document.write(''); document.write(addy_text67942); document.write('<\/a>'); //-->\n Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatolog

Kreditet :6