13 qershor 2015 Tirane “Konferencë Ndërkombëtare Farmaceutike” -Studime Inovative ne Shkencat Mjekesore dhe farmaceutike-.

Titulli i aktivitetit: 13 qershor 2015 Tirane “Konferencë Ndërkombëtare Farmaceutike” -Studime Inovative ne Shkencat Mjekesore dhe farmaceutike-. 

Data e zhvillimit: 13 qershor 2015

Vendi i organizimit: Tirana International Hotel

Organizatori/ofruesi: Albanian University , UFSH

Kontakte: Tel: 0696014673 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Dentist , Farmacist

Kreditet : 8

Nr i Dosjes:  1279