slogan7-al

4-5 qershor 2015 Konferencë ” Mjekesia Natyrale e biointegruar dhe shkencat bashkekohore”.

Titulli i aktivitetit: 4-5 qershor 2015 Konferencë ” Mjekesia Natyrale e biointegruar dhe shkencat bashkekohore”. 

Data e zhvillimit: 1 Dhjetor 2014

Vendi i organizimit: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Tiranë

Kontakte: Tel: 0692059251 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Farmaciste, Doktorante , Studente te ciklit te dyte

Kreditet : 5

Nr i dosjes:  1278