slogan7-al

24 maj 2015 “ Depresioni “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale .

Titulli i aktivitetit: 24 maj 2015 “ Depresioni “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale .

Data e zhvillimit: 24 maj 2015

Vendi i organizimit: Tiranë

Organizatori/ofruesi: Instituti Shërbimeve Psikologjike për Komunitetin

Kontakte: Tel: 0692146453 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek psikiater, pediatër etj. Infermier, psikolog

Kreditet :6

Nr i dosjes:  1273