slogan7-al

7 – 9 Maj Kursi i 1re, Shtator kursi 2te, gjate tremujorit te fundit kursi 3te 2015 Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik.

Titulli i aktivitetit: 7 – 9 Maj Kursi i 1re, Shtator kursi 2te, gjate tremujorit te fundit kursi 3te 2015 Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik.

Data e zhvillimit: 7 – 9 Maj Kursi i 1re, Shtator kursi 2te, gjate tremujorit te fundit kursi 3te

Vendi i organizimit: Salla e Trajnimeve NetRDA dhe klinika dentare DemiraqiDental

Organizatori/ofruesi: NetRDA dhe Demiraqi-Dental

Kontakte: tel: 355 69 20 46 785 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe

Kreditet : 25

Nr i Dosjes  375/3