slogan7-al

4-12 maj 2015 Tiranë “Kursi IBRO mbi neuroshkencat ”

Titulli i aktivitetit: 4-12 maj 2015 Tiranë “Kursi IBRO mbi neuroshkencat ” 

Data e zhvillimit: 4-12 maj 2015

Vendi i organizimit: Tiranë

Organizatori/ofruesi: Sherbimi i Neurologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë

Kontakte: Tel 0682255218 E-mail: jKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek neurologë, psikiatër, studentë dhe doktorantë

Kreditet : 47