slogan7-al

21-22 maj 2015 Tiranë “Konferenca e 1-rë vjetore e Shoqatës Shqipëtare të Traumës “ .

Titulli i aktivitetit: 21-22 maj 2015 Tiranë “Konferenca e 1-rë vjetore e Shoqatës Shqipëtare të Traumës “ . 

Data e zhvillimit: 21-22 maj 2015

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqipëtare e Traumës

Kontakte: Tel: 0692167504 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kirurgë të gjithë specialiteteve, reanimatorë, imazheristë, mjek të sherbimit të urgjencës dhe të familjes

Kreditet : 16