slogan7-al

22 - 24 maj 2015, “Diagnostikimi dhe trajtimi post operator ne endodonti”.

Titulli i aktivitetit: 22 - 24 maj 2015, “Diagnostikimi dhe trajtimi post operator ne endodonti”.

Data e zhvillimit: 22 - 24 maj 2015 2015

Vendi i organizimit: Universiteti Zonja e Këshillit te Mirë, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Farmakoekonomisë dhe Studimit të rezultateve në Shëndet e Shqipërisë

Kontakte: Tel: 0692086153 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatolog

Kreditet : 21