slogan7-al

7,8,14,15,28,29 mars 2015 “ Psikologu në institucion “ .

Titulli i aktivitetit: 7,8,14,15,28,29 mars 2015 “ Psikologu në institucion “ .

Data e zhvillimit: 7,8,14,15,28,29 mars 2015

Vendi i organizimit: Tiranë

Organizatori/ofruesi: Instituti Shërbimeve Psikologjike për Komunitetin

Kontakte: Tel: 0692094144 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:  psikolog klinike, shkollor dhe psikolog komunitar

Kreditet : 38