slogan7-al

19 dhe 26 mars 2015 Trajnim: “Parandalimi, kapja e hershme dhe trajtimi i Diabetit”.

Titulli i aktivitetit: 19 dhe 26 mars 2015 Trajnim: “Parandalimi, kapja e hershme dhe trajtimi i Diabetit”.

Data e zhvillimit: 19 dhe 26 mars 2015

Vendi i organizimit: Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Kontakte: Tel: 0692603821 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek

Kreditet : 3