slogan7-al

3 mars – 11 prill 2015 “Kurs 6 javor për ekografinë klinike me mjekët e rinj Obsetër-Gjinekologë”.

Titulli i aktivitetit: 3 mars – 11 prill 2015 “Kurs 6 javor për ekografinë klinike me mjekët e rinj Obsetër-Gjinekologë”.

Data e zhvillimit: 3 mars – 11 prill 2015

Vendi i organizimit: Klinika Erton Rruga Don Bosko

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Studimit dhe Aplikimit të Ultratingullit në Mjekësi e Biologji

Kontakte: Tel: 06921310023 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Obsetër-Gjinekologë

Kreditet : 60