slogan7-al

16,17 shkurt 2015 Tiranë, 25,26 shkurt 2015 Durrës, 20,28 shkurt 2015 Elbasan /Trajnim. “Protokollet Klinike sipas OBSH dhe MSH”.

Titulli i aktivitetit: 16,17 shkurt 2015 Tiranë, 25,26 shkurt 2015 Durrës, 20,28 shkurt 2015 Elbasan /Trajnim. “Protokollet Klinike sipas OBSH dhe MSH”.

Data e zhvillimit: 16,17 shkurt 2015 Tiranë, 25,26 shkurt 2015 Durrës, 20,28 shkurt 2015 Elbasan

Vendi i organizimit: Tiranë, Durrës, Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata Pediatrike Shqiptare

Kontakte: Tel: 0672041870 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediater, familje

Kreditet : 16