slogan7-al

21 mars 2015”Konferenca e IV Kombëtare e Gastroenterohepatologjisë”

Titulli i aktivitetit: 21 mars 2015”Konferenca e IV Kombëtare e Gastroenterohepatologjisë”

Data e zhvillimit: 21 mars 2015

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Gastroenterohepatologjisë

Kontakte: Tel: 0672073604 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek gastrohepatolog dhe patolog

Kreditet : 6