slogan7-al

25 Shkurt 2015 Pogradec/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore”

Titulli i aktivitetit: 25 Shkurt 2015 Pogradec/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore”

Data e zhvillimit: 25 Shkurt 2015

Vendi i organizimit: Pogradec

Organizatori/ofruesi: QKCSA

Kontakte: Tel: 042234221/ 0674025965 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Personeli i Administrates se Spitalit

Kreditet : 4