slogan7-al

19 shkurt 2015 Konference”Kirurgjia e Gjëndrës Tiroide. Kanceri i Gjëndrës Tiroide”.

Titulli i aktivitetit: 19 shkurt 2015 Konference”Kirurgjia e Gjëndrës Tiroide. Kanceri i Gjëndrës Tiroide”.

Data e zhvillimit: 19 shkurt 2015

Vendi i organizimit: Spitali Salus Tiranë

Organizatori/ofruesi: Spitali Salus Tiranë

Kontakte: Tel: 0662053180 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, specialist, kirurg dhe imazherist

Kreditet : 3