slogan7-al

20-21 mars 2015 Durrës/Trajnim. “Teknikat e histerektomisë dhe modernizimi i tyre. Kirurgjia dyshemesë pelvike, mesh anterior, posterior, sling”.

Titulli i aktivitetit: 20-21 mars 2015 Durrës/Trajnim. “Teknikat e histerektomisë dhe modernizimi i tyre. Kirurgjia dyshemesë pelvike, mesh anterior, posterior, sling”.

Data e zhvillimit: 20-21 mars 2015

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Durrës

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Endoskopisë Gjinekollogjike

Kontakte: Tel: 069 4070200 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek obsetër gjinekollog

Kreditet : 16