slogan7-al

9,13,20,27 shkurt 2015 Fier, Vlorë, Shkodër, Lezhë Konferenca “Standartet, legjislacioni dhe urgjencat stomatologjike” .

Titulli i aktivitetit: 9,13,20,27 shkurt 2015 Fier, Vlorë, Shkodër, Lezhë Konferenca “Standartet, legjislacioni dhe urgjencat stomatologjike” . 

Data e zhvillimit: 9,13,20,27 shkurt 2015

Vendi i organizimit: DSHP Fier, DSHP Vlorë, DSHP Shkodër, DSHP Lezhë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Dentare Shqiptare

Kontakte: Tel: 0692691643 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologë

Kreditet :5