slogan7-al

25 shkurt 2015 Trajnim “Edukimi në vazhdim i profesionistëve të shëndetit në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “

Titulli i aktivitetit: 25 shkurt 2015 Trajnim “Edukimi në vazhdim i profesionistëve të shëndetit në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 

Data e zhvillimit: 25 shkurt 2015

Vendi i organizimit: QSUT

Organizatori/ofruesi: QSUT ne bashkëpunim me Telemedicinën

Kontakte: Tel: 0672038783 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 20