slogan7-al

26 janar 2015 Konferenca “Standartet, legjislacioni dhe urgjencat stomatologjike” .

Titulli i aktivitetit: 26 janar 2015 Konferenca “Standartet, legjislacioni dhe urgjencat stomatologjike” . 

Data e zhvillimit: 26 janar 2015

Vendi i organizimit: DSHP Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata Dentare Shqiptare

Kontakte: Tel: 0692691643 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologë

Kreditet : 5