slogan7-al

13 shkurt 2015 Tiranë Konferencë “Reagimi i organizmit ndaj ushqimeve baze. Faktoret nutricional shperthyes ne moshen pediatrike dhe sindromi autik”

Titulli i aktivitetit: 13 shkurt 2015 Tiranë Konferencë “Reagimi i organizmit ndaj ushqimeve baze. Faktoret nutricional shperthyes ne moshen pediatrike dhe sindromi autik” 

Data e zhvillimit: 13 shkurt 2015

Vendi i organizimit: Hotel Mondial , Salla DEA

Organizatori/ofruesi: AINuC-Rome-Itali dhe Klinika Fithealth

Kontakte: Tel 0682029575 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, stomatolog, farmacist, biolog

Kreditet : 8