slogan7-al

19-20-21 mars 2015, “Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza”.

Titulli i aktivitetit: 19-20-21 mars 2015, “Trainimi Teoriko-Praktik: Kurs teorik praktik: "Impiante dhe proteza”.

Data e zhvillimit: 19-20-21 mars 2015 Vendi i organizimit: Hotel Mondial, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Farmaekonomisë dhe Studimit të rezultateve në Shëndetësinë Shqipetare

Kontakte: Tel: 0682044406 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatolog

Kreditet : 14