slogan7-al

26 Nëntor 2019/Trajnim “Trajnim për trajnerë”

Titulli i aktivitetit: 26 Nëntor 2019/Trajnim “Trajnim për trajnerë”

Data e zhvillimit: 26 Nëntor 2019 ora 12:00 - 14:00 sesioni 1 dhe 15:00-17:10 Sesioni 2

Vendi i organizimit: Pranë Fakultetit të Infermierisë

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Stafi akademik i FSHMT mjek, fizioterapist, logopedist, infermier, mami, teknik laboratori e imazherie

Kreditet : 5.4