slogan7-al

12 Nentor 2019 Fier/ “Urgjencat mjekesore dhe menaxhimi i tyre”.

Titulli i aktivitetit: 12 Nentor 2019 Fier/ “Urgjencat mjekesore dhe menaxhimi i tyre”.

Data e zhvillimit: 12 Nentor 2019

Vendi i organizimit:Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 00682044650 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 6