slogan7-al

11, 12 Nentor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”.

Titulli i aktivitetit: 11, 12 Nentor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”.

Data e zhvillimit :11, 12 Nentor 2019

Vendi i organizimit: Universiteti Europian i Tiranes

Organizatori/ofruesi: Urdhri i Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0672082656  E-mail: uKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:  Infermier, Mami

Kreditet : 15.6