slogan7-al

13 Nentor 2019, Gjirokaster "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik"

Titulli i aktivitetit: 13 Nentor 2019, Gjirokaster "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik"

Data e zhvillimit: 13 Nentor 2019

Vendi i organizimit:Gjirokaster, Salla e Telemedicines

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit Qarku Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 9.6