slogan7-al

14 - 16 nentor 2019 Konference “Kongresi i III i Fakultetit te Mjekesise Dentare “Zhvillimet bashkekohore ne fushen e dentistrise dhe shendetit oral"

Titulli i aktivitetit: 14 - 16  nentor 2019 Konference “Kongresi i III i Fakultetit te Mjekesise Dentare “Zhvillimet bashkekohore ne fushen e dentistrise dhe shendetit oral"

Data e zhvillimit: 14 -16 nentor 2019

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International dhe Amfiteatri -  Fakulteti i Shkencave Mjekesore dhe Teknike

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare Shqiptare te Profesionisteve Dentare dhe Fakulteti i Mjekësise Dentare

Kontakte: Tel : 0692932910; 0692932910 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. ; Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë Infermier Dentistë, Farmacistë, logopede, fizioterapiste, mami, teknik laboratori, imazherist

Kreditet : "Zhvillimet bashkekohore ne fushen e dentistrise dhe shendetit oral"1.5 kredite; "Kongresi III i terapise stomatologjike" 12 kredite; "Te rejat e implantologjise ne bote" 12 kredite; "Kongresi III i kirurgjise orale dhe maksilofaciale" 12 kredite; "Kongresi III i ortodoncise stomatologjike" 12 kredite; "Nderlidhja e stomatologjise me fushat e tjera mjeksore, farmaceutike, infermieristike" 12 kredite.