slogan7-al

14 - 15 Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Intraoperative neuromonitoring in deformity surgeries sharing best practices”

Titulli i aktivitetit: 14 - 15 Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Intraoperative neuromonitoring in deformity surgeries sharing best practices”

Data e zhvillimit: 14 - 15 Nentor 2019

Vendi i organizimit: Spitali i Traumes Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Neurotraumes dhe Kirurgjise Spinale

Kontakte: Tel: 0672089539  E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë

Kreditet :15.6