slogan7-al

7 - 8 Nentor 2019/Korce/ “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile”

Titulli i aktivitetit:7 - 8 Nentor 2019/Korce/ “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile”

Data e zhvillimit: 7 - 8 Nentor 2019

Vendi i organizimit: Telemedicina, Korce

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 042251475 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet : 10