slogan7-al

8 - 9 Nentor 2019, Tirane/ Konference "Kongresi i 3 - te vjetor i Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale"

Titulli i aktivitetit: 8 - 9 Nentor 2019, Tirane/  Konference "Kongresi i 3 - te vjetor i Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale" 

Data e zhvillimit:8 - 9 Nentor 2019

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International ( Salla të ndryshme)

Organizatori/ofruesi:Shoqata Shqiptare e Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale

Kontakte: Agron Dogjani, Tel: 0692056123; E mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

Kategoria e pjesëmarrësve:Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, Menaxher.

Kreditet : 12