slogan7-al

02-09 Shtator2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Promocioni i shendetit dhe parandalimi i semundshmerise dhe vdekshme

Titulli i aktivitetit:  02-09 Shtator2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Promocioni i shendetit dhe parandalimi i semundshmerise dhe vdekshmerise amtare dhe foshnjore.

Data e zhvillimit: 02-09 Shtator 2019

Vendi i organizimit: SUOGJ "Mbreteresha Geraldine" Tirane

Organizatori/ofruesi: SUOGJ "Mbreteresha Geraldine"

Kontakte: Tel: 0684105234 E-mail: bajraktari.auroraKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:  Infermier, Mami

Kreditet : 5