slogan7-al

01-31 Maj 2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Permiresimi i cilesise se sherbimit ne nivelin mami/infermiere

Titulli i aktivitetit: 01-31 Maj 2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Permiresimi i cilesise se sherbimit ne nivelin mami/infermiere

Data e zhvillimit:01-31 Ma 2019

Vendi i organizimit: SUOGJ "Mbreteresha Geraldine" Tirane

Organizatori/ofruesi: SUOGJ "Mbreteresha Geraldine"

Kontakte: Tel: 0684105234 E-mail: bajraktari.auroraKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:  Infermier, Mami

Kreditet : 4