slogan7-al

02 Nëntor 2019, Tiranë/ Trajnim “Kursi BLS, RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët”

Titulli i aktivitetit: 02 Nëntor 2019, Tiranë/ Trajnim “Kursi BLS, RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët”

Data e zhvillimit: 02 Nëntor 2019 

Vendi i organizimit: Salla e Telemedicinës

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare Urgjencës mjekësore SHUM

Kontakte: Tel: 355 682165354 E-mail: zaimied @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet : 7.8