slogan7-al

09 Nëntor 2019 Vlorët / Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ”

Titulli i aktivitetit: 09 Nëntor 2019 Vlorët / Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ”

Data e zhvillimit: 09 Nëntor 2019

Vendi i organizimit: Salla e Spitalit Psikiatrik  Vlorë, Ora 08:30

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek famije, i pergjithshem, specialiste, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6