slogan7-al

26 Tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ”

Titulli i aktivitetit: 26 Tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ”

Data e zhvillimit: 26 Tetor 2019

Vendi i organizimit: Salla e Poliklinikës Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek famije, i pergjithshem, specialiste, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6