slogan7-al

28 Shtator, 5 dhe 19 Tetor 2019 /Tirane/Seminar : Femija dhe Simptomat e tij: “Crregullimet e ankthit, te vemendjes, hiperaktivitetit, crregullimet pervazive te zhvillimit, disleksite, dispraksite”.

Titulli i aktivitetit: 28 Shtator, 5 dhe 19 Tetor 2019 /Tirane/Seminar : Femija dhe Simptomat e tij: “Crregullimet e ankthit, te vemendjes, hiperaktivitetit, crregullimet pervazive te zhvillimit, disleksite, dispraksite”.

Data e zhvillimit: 28 Shtator, 5 dhe 19 Tetor 2019:

Vendi i organizimit:Kryqi i Kuq Shqiptar

Organizatori/ofruesi:Njesia per Femijen&Familjen Nyjelakim; Child&Family Unit

Kontakte: Tel: 0035542341256 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher

Kreditet : 23.4