slogan7-al

26,27 shtator dhe 3,4 Tetor 2019 /Fier/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ”

Titulli i aktivitetit:26,27 shtator dhe 3,4 Tetor 2019 /Fier/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ”

Data e zhvillimit: 26,27 shtator dhe 3,4 Tetor 2019

Vendi i organizimit:Fier

Organizatori/ofruesi: Akademia Shqiptare e Mjekeve te Familjes ASHMF

Kontakte: Tel: 0672023962  E-mail: artenca @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 16