slogan7-al

10 Tetor 2019 /Mamurras/ Trajnim “Epilepsia, diagnoza dhe trajtimi ”

Titulli i aktivitetit:10 Tetor 2019 /Mamurras/ Trajnim “Epilepsia, diagnoza dhe trajtimi ”

Data e zhvillimit: 10 Tetor 2019

Vendi i organizimit:QSH Mamurras

Organizatori/ofruesi: QSH Mamurras

Kontakte: Tel: 0693411752  E-mail: LleshiAnila @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 3