slogan7-al

7, 8, 15, 16, 23, 24, 28, 29 Tetor, 5, 6, 13, 14 Nentor, 4, 5, 18, 19 Dhjetor 2019 Tirane/Seminar “Integrimi dhe Mobilizimi i Komunitetit Rom ne Sherbimet Shendetesore"

Titulli i aktivitetit: 7, 8, 15, 16, 23, 24, 28, 29  Tetor, 5, 6, 13, 14  Nentor, 4, 5, 18, 19 Dhjetor 2019 Tirane/Seminar “Integrimi dhe Mobilizimi i Komunitetit Rom ne Sherbimet Shendetesore"

Data e zhvillimi: 7, 8, 15, 16, 23, 24, 28, 29  Tetor, 5, 6, 13, 14  Nentor, 4, 5, 18, 19 Dhjetor 2019

Vendi i organizimit:QSUT, Tirane

Organizatori/ofruesi: "ACA" Asistence per Komunitetin ne Shqiperi

Kontakte: Tel: 0692081965  E-mail: hKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. ; Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier 

Kreditet : 4