slogan7-al

11 Tetor 2019 - 27 Qershor 2020 Tirane / Master Class/ “Master klinik ne edodonti dhe dentistri restorative"

Titulli i aktivitetit: 11 Tetor 2019 - 27 Qershor 2020 Tirane / Master Class/ “Master klinik ne edodonti dhe dentistri restorative"

Data e zhvillimit: 11 Tetor 2019 - 27 Qershor 2020

Vendi i organizimit: Salla e Fakultetit te Mjekesise Dentare, Tirane

Organizatori/ofruesi: Master of Dentistry shpk

Kontakte: Tel: 0673871500 E-mail: almiraisufi@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Dentist

Kreditet : 192